Deze ultieme act is de enige echte act die de exacte originele toonhoogte en kracht van de massieve stem van Shirley Bassey benadert.

Ruth Galura, de personificatie van Shirley Bassey in deze act, is een internationale zangeres met tien jaar aaneensluitende dagelijkse optredens in Dubai, Abu Dhabi, Egypte en Yemen. Ze treedt nu op in de BeNeLux. Er is eens een gast geweest die het heel mooi en complimenteus verwoordde: deze dame heeft een ingebouwde versterker in haar keel!

Bij uitstek een Dame Shirley Bassey stem.

Ruth laat U kennis maken met de fenomenale koningin van glitter en glamour uit Wales, Groot Brittannië. Ze laat U een adembenemende show beleven en U genieten van haar emotie, beroemdheid, humor, maniertjes, charme, luxe jurken en diva-mantels.

Deze act is van toepassing op alle leeftijdscategoriën, omdat naast haar vele malen onderscheiden klassiekers, ze ook hele moderne dance muziek maakt zoals bijvoorbeeld haar versie van ‘Get the party started’, ‘Big spender remix’, 'Diamonds are forever', 'Manthronics mix','Light my fire' remix etc. ,etc.
Deze Shirley Bassey ervaring is een verademing en laat Hollywood Nights, Back to the 60’s and 70’s, Red Carpet Nights, Diva Nights, Casino thema’s, Hall of Fame en natuurlijk niet te vergeten James Bond Nights tot eenzame hoogte stijgen! Onder de meest beroemde zangeressen is zij de enige die de titel ‘voice of James Bond films’ mag dragen omdat ze drie James Bond themesongs heeft gezongen : Diamonds are forever, Goldfinger en Moonraker.

Laat uw evenement opluisteren met een explosie van pure glitter en glamour en professioneel entertainment, live is het nog mooier, U zult uw ogen niet geloven !

REFERENTIES

Hoog boven de verwachting! – Marieke Verbakel, gast bij Mar Boers 70 e verjaardag, James Bond themafeest

Je optreden bleek een hoogtepunt te zijn. We waren allemaal heel verbaasd!– Aad Verbakel (schonk de Shirley Bassey Act aan Mar Boers, zijn beste vriend)

Wat was het een mooi optreden! Onze klant was enorm blij met je show – Patricia Verbakel (directrice Arling Event en Communicatie)

Vijf mensen hebben mij gevraagd of je daadwerkelijk de echte Shirley Bassey
was – Femke Alsemgeest (medewerker Arling Events en communicatie)

Wat een ongelofelijke stem! – Janine Brandsma , gast op“Friesland Swings”

Wat een fantastische stem!..nog nooit zo’n mooie stem gehoord – Carla Petten, toeschouwer Gaypride Amersfoort

Een van de mooiste acts die wij gehad hebben – Annemarie Dekker,
medewerker Arling durft

Je bent de eerste artiest die de Dordrechter op Gaypride heeft kunnen laten dansen, geweldig! Dank u wel voor een mooie show – Lennart Lenskens, organisator Dordrecht Gaypride

Wat een krachtige stem! Sjoukje Koeten, - gast “Friesland Swings”

We hebben erg genoten van je optreden en nog maar niet te vergeten alle positieve reacties! Echt super! We willen je nogmaals hartelijk bedanken voor je tomeloze energie, aandacht en performance…Subliem! – Patrick van Vliet, Bruiloft (met Jon) in Bodegraven

Copyright © 2023 That's Shirley Bassey. Alle rechten voorbehouden. | Clean Fotografie door Catch Themes
Call Now ButtonBel nu voor meer informatie